Calderon: 'Van der Vaart moet niet meer komen'

Nico Wieme
| 0 reacties
Calderon: 'Van der Vaart moet niet meer komen'
Foto: © SC

De transfersoap rond Rafaël van der Vaart blijft maar duren. Real Madrid lijkt nu zelf een antwoord gegeven te hebben op de vraag of de middenvelder van Hamburg SV naar de Spaanse hoofdstad komt of niet.

Bijna iedere dag bereiken ons uit Madrid nieuwe berichten over een mogelijke transfer van Rafaël van der Vaart. Afgelopen maandag eiste Real Madridcoach Bernd Schuster nog: “Breng mij Van der Vaart!”
 
Dinsdag liet Realvoorzitter Ramon Calderon in de krant Marca het volgende noteren: “Ofwel komt Cristiano Ronaldo, ofwel komt er niemand meer bij.”
 
HSV-trainer Martin Jol blijft voorlopig kalm onder de omstandigheden. “Morgen kan het weer helemaal anders zijn. Niets is wat het lijkt. We moeten gewoon afwachten hoe dit verhaal zal aflopen.”
 
Mogelijkerwijze is dit gewoon een bepaalde tactiek van Real om daarna keihard toe te slaan. Met deze wijze van handelen boekte de Koninklijke in het verleden al meermaals succes.
 
Vorige zomer hengelden ze lang naar de diensten van Arjen Robben. Toen de onderhandelingen slabbakten, liet Real eveneens weten niet meer geïnteresseerd te zijn in de Nederlander. Een week later kaapten ze de spits voor 36 miljoen euro weg bij Chelsea. Vergaat het Van der Vaart op dezelfde manier?
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties