PSV: 'Jovanovic is moeilijk verhaal'

Nico Wieme
| 0 reacties
PSV: 'Jovanovic is moeilijk verhaal'
Foto: © SC

PSV gaat ervan uit dat het een lastig karwei wordt om Milan Jovanovic bij Standard los te weken. Voor de Eindhovenaren was de Serviër een prioriteit, maar de Rouches willen hun topschutter koste wat het kost behouden.

PSV bracht het voorbije weekend een bod van vijf miljoen euro uit op Milan Jovanovic, maar dat werd door Standard weggewuifd. De Belgische landskampioen zou zo’n twee miljoen euro meer willen incasseren voor de Servische spits. Voor de gloeilampenclub is dat bedrag te hoog.
 
Het heeft er alle schijn van dat Standard de prijs niet wil laten zakken omdat ze Jova over twee weken willen inzetten in de laatste voorronde voor de Champions League. “Het is een heel moeilijk verhaal, het zou wel eens een kwestie van de lange adem kunnen worden”, beweert PSV-manager Adrie van Kraaij in het Algemeen Dagblad.
                                                                                                           
Jovanovic zelf heeft al herhaaldelijk te kennen gegeven dat hij Standard wil verlaten. Onlangs nog zei hij dat een vertrek voor een miljoen procent zeker was. PSV heeft vorige zomer al eens een poging ondernomen om de 27-jarige speler te transfereren, maar ook toen wimpelden ze dat bod aan de boorden van de Maas weg.
 
Hoewel ook clubs als Betis Sevilla, Osasuna, Olympique Marseille en Porto naar de diensten van Jovanovic hengelen of hebben gehengeld, heeft de Serviër een voorkeur voor PSV.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties