Arsenal toont belangstelling voor Alonso

Nils Vanneste
| 3 reacties
Arsenal toont belangstelling voor Alonso
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Arsène Wenger heeft zondag, na de wedstrijd tegen Real Madrid, nadrukkelijk gezegd geen interesse te hebben in Gareth Barry. De Franse trainer zou nu hopen dat Liverpool Barry kan binnenhalen zodat Xabi Alonso naast de selectie van Benitez zou vallen.

Dat Liverpool Gareth Barry van Aston Villa wil binnen halen, is al langer duidelijk. Liverpool zou echter vorige week de deadline voor de transfer gepasseerd zijn, maar wil nu toch nog een poging ondernemen om de 27-jarige Brit onder contract te leggen. Mochten the Reds erin slagen om Barry naar Anfield Road te halen, dan is de kans groot dat Xabi Alonso niet lang meer bij Liverpool zal zijn.

Juventus wou Xabi Alonso al een maand geleden overnemen van de Engelse grootmacht, maar de clubs kwamen niet tot een overeenkomst. Arsenal hoopt nu met de Spanjaard aan de haal te kunnen gaan. Alonso zou het middenveld moeten vormen vormen met zijn landgenoot Cesc Fabregas. Rafael Benitez wil 21,5 miljoen euro vangen voor Alonso. Arsenal zou echter met een bod van 13 miljoen euro van wal steken.

Alonso zelf heeft te kennen gegeven te willen vertrekken bij Liverpool. Met Gerrard, Lucas, Mascherano en waarschijnlijk Barry is de concurentie te groot voor hem.
Of Liverpool Alonso liever ziet vertrekken naar rivaal Arsenal in plaats van naar Juventus is nog maar de vraag. (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties