Cartier gelooft in het behoud van Tubeke

Mathias Dumarey
| 13 reacties
Cartier gelooft in het behoud van Tubeke
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

FC Tubeke staat met stip genoteerd om zo goed als zeker volgend seizoen te degraderen naar tweede klasse. Albert Cartier, de Franse coach van de club, gelooft wel in het behoud van de Waals-Brabantse vereniging.

"Tubeke is een kleine ploeg zonder ervaring op het hoogste niveau. Het is dan ook niet meer dan logisch dat de media ons aanstrepen als kandidaat nummer één om te degraderen. Gelukkig voor Tubeke is voetbal niet logisch. Het is niet altijd de slechtste ploeg die degradeert. Ik heb hier niet getekend om op de achttiende plaats te eindigen. Ik zette hier mijn krabbel omdat ik ervan overtuigd ben dat deze groep zich kan handhaven bij de Belgische elite", aldus Albert Cartier in de krant Het Nieuwsblad.

Enkele weken voor in onze competitie wordt afgetrapt, is Tubeke nog altijd druk doende om een goede spelerskern samen te stellen. Cartier waardeert die inspanningen dan ook. "De organisatie van de club is ondertussen al veel professioneler geworden. Ons team is wel nog niet klaar voor eerste klasse en het zal hoedanook een hele competitie leren worden", besluit de Franse oefenmeester.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties