Kompany blijft nu toch op de Spelen

De Nijs Michael
| 14 reacties
Kompany blijft nu toch op de Spelen

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vincent Kompany keert dan toch niet terug naar Hamburg, de Rode Duivel heeft besloten om niet in te gaan op de vraag van zijn werkgever. De Brusselaar blijft dus actief op de Olympische Spelen.

Hamburg wou Kompany in eerste instantie helemaal niet naar de Spelen laten gaan, maar na lange onderhandelingen kwamen de Belgische voetbalbond en de Duitse club tot een compromis. Volgens dat akkoord zou Kompany twee groepswedstrijden meespelen met de Rode Duivels en daarna terugkeren naar Duitsland.

Vorige week leek de Duitse club zelfs helemaal bij te draaien. "Als we niet te maken krijgen met blessures, is er voor ons geen probleem", meldde de club. Gisteren kreeg de soap dan een nieuwe wending, Hamburg eiste Kompany toch op. De Brusselaar liet echter meteen weten dat hij nog eens met zijn trainer zou onderhandelen. 

Deze ochtend laat de Belgische voetbalbond dan weten dat Kompany toch in China zal blijven. De verdediger zal woensdag tegen de wil van zijn werkgever in aantreden tegen Nieuw-Zeeland. Het is niet meteen duidelijk of Kompany ook een eventuele kwartfinale zal meemaken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties