Genk stelt nieuwe ploeg officieel voor

Genk stelt nieuwe ploeg officieel voor
Foto: © SC

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

Maandagavond heeft Racing Genk zijn nieuwe ploeg voor het komende seizoen voorgesteld in Residentie Stiemerheide. De Limburgers hebben een duidelijk doel voor ogen: opnieuw aansluiting vinden met de top-3 na een rampseizoen.

Voorzitter Harry Lemmens sprak de aanwezigen als eerste toe. "Genk moet op halflange termijn een vaste waarde in de top-3 van België worden. Alles om dat te realiseren is voor handen. Op korte termijn is Europees voetbal de doelstelling", sprak de opvolger van Jos Vaessen.

De voorzitter benadrukte ook dat de club tijdens de afgelopen maanden zware inspanningen heeft geleverd. "Niet alleen wat betreft de spelerskern, maar ook aangaande de technische staf."

Willy Reynders kreeg na Lemmens het woord. "Het is voor mij een opluchting dat het seizoen 2007 - 2008 voorbij is. Vanaf nu kijken we alleen nog maar vooruit", sprak de technisch directeur.

Vervolgens schetste hij een beeld van de kern: "23 spelers (inclusief 3 doelmannen), aangevuld met 3 stagairs en 2 langdurig geblesseerden. Dat is een perfecte kern om een seizoen te doen slagen. Deze groep heeft heel veel kwaliteiten en is klaar voor een goede start. Dominantie en een positieve groepssfeer moeten de pijlers tot slagen zijn. Winnen is dit seizoen belangrijker dan deelnemen."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 13:30 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties