Karaca naar Tubeke; nog vier spelers naar B-kern

Karaca naar Tubeke; nog vier spelers naar B-kern

Yasin Karaca zal de komende twee seizoenen voor Tubeke spelen. Ondertussen gaat de uitzuivering van de A-kern bij de promovendus verder. Nadat dinsdag al twee spelers naar de B-kern werden verwezen, gebeurde dat woensdag met nog eens vier spelers.

Yasin Karaca (foto) kon de technische staf al snel van zijn kunnen overtuigen, zodoende mocht hij woensdagavond een contract voor de komende twee seizoenen onderschrijven. De 24-jarige middenvelder was afgelopen seizoen actief bij Sivasspor, maar is in België gekend vanwege zijn periodes bij RSC Anderlecht, Westerlo en KV Oostende. Hij zal evenwel nog niet speelgerechtigd zijn voor de wedstrijd van komende zaterdag tegen Excelsior Moeskroen. Ook Michaël Jonckheere zal niet speelgerechtigd zijn, maar Tubeke maakt zich sterk dat tegen zaterdag de papieren van Santos, Thiago, Barisic en Ramaël wel in orde geraken.

Nadat dinsdag Vittorio Villano en Gianluca Falzone naar de B-kern werden verwezen, gebeurde dat woensdag ook met Julien Pinelli, Julien Charlier, Benjamin Kabongo en Ronny Baynon. Tubeke is bereid om de spelers te laten vertrekken als er een goed bod binnen komt. 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties