Bulyikin: 'Anderlecht zal spelen zoals ik het wil'

Steurbaut Kersten
| 0 reacties
Bulyikin: 'Anderlecht zal spelen zoals ik het wil'
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Dimitri Bulykin moet in Anderlecht de geblesseerde Nicolas Frutos doen vergeten. De Rus heeft er alvast veel vertrouwen in.

Bulykin moet nog een weekje wachten voor hij zijn debuut kan maken, maar toont al zijn honger naar de bal. “Ik wilde absoluut spelen”, verklaart hij zijn keuze voor paars-wit in HNB. “Ik zag het niet meer zitten bij Leverkusen. Hier zal ik meer speelkansen krijgen. Het feit dat ik geen Europees voetbal speel, deert me niet. Dat was in Duitsland ook niet het geval.”
 
De rijzige Russische aanvaller geeft zijn ploegmaats al enkele tips. “Ze zullen snel doorhebben hoe ik graag word aangespeld. Mijn kopspel is mijn krachtigste wapen. Als de crosses goed zijn, heb ik geen problemen. Als ze er niet zijn, … Geen probleem. Ik heb nu al in de gaten dat Anderlecht zal spelen zoals ik het graag wil.”
 
Vijftien
 
Hans-Peter Lehnhoff, teammanager van Leverkusen en ex-Antwerp, voorspelt vijftien doelpunten van Bulyikin. “Ik zal alvast proberen om die belofte waar te maken”, klinkt het optimistisch. Paars-wit zal ze nodig hebben. (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties