Senderos in beeld bij Newcastle en Milan

De Nijs Michael
| 0 reacties
Senderos in beeld bij Newcastle en Milan

De dagen van Philippe Senderos bij Arsenal zouden wel eens geteld kunnen zijn, de Zwitser zit sinds de komst van Mikael Silvestre namelijk op de wip. Newcastle United en AC Milan zien het alvast graag gebeuren, beide clubs tonen interesse in de speler.

Milan kampt namelijk met defensieve problemen. Zo vertrok - de intussen geblesseerde - Digao tijdelijk naar Standard, maar ook Dario Simic en Cafú maken geen deel meer uit van de Milanese defensie. Bovendien ligt ook routinier Alessandro Nesta momenteel in de lappenmand. 

Milan heeft daarom haar oog laten vallen op Senderos, maar de Italiaanse grootmacht houdt ook enkele andere pistes open. Zo zijn ook Marquez (Barcelona), Ivanovic (Chelsea), Silva (Fluminense) en Kovac (Spartak Moskou) nog steeds in beeld bij Milan.

Milan moet in de strijd om Senderos trouwens afrekenen met hevige concurrentie uit Engeland. Newcastle United ziet in hem namelijk de geknipte aanwinst met het oog op dit seizoen. De verdediger zou de defensie van Newcastle moeten versterken aan de zijde van Fabricio Coloccini.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties