Bayern op zoek naar eerste winst

Philippe Crols
| 0 reacties
Bayern op zoek naar eerste winst

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bayern München gaat op speeldag drie op zoek naar de eerste winstmatch van het seizoen. De kampioen krijgt in eigen huis Hertha BSC over de vloer. Hoffenheim probeert dan weer zijn maximum te behouden.

Schalke op zoek naar eerherstel

Schalke 04 kreeg afgelopen week klop van Atletico Madrid. Het moet snel herstellen van die klap, want zaterdag krijgt de ploeg van Fred Rutten buur Bochum over de vloer. Die andere club uit het Ruhrgebied verzamelde tot dusver een puntje.

Naast Schalke hebben nog vier andere ploegen vier punten. Hertha BSC gaat zoals gezegd op bezoek bij Bayern München. Hertha BSC liet in die eerste wedstrijden een betere indruk achter dan verwacht. Dat kan niet gezegd worden van Bayern. Dat speelde slechts twee maal gelijk.

Dortmund hield vorige week Bayern in bedwang en staat met vier punten ook op plaats twee. Het gaat deze week op bezoek bij Cottbus. Die club deed het nog niet zo goed. Vorige week was de wedstrijd tegen Hannover niet om aan te zien en op speeldag 1 werd er verloren van Hoffenheim.

Hamburg en Wolfsburg willen hun plaats bovenaan behouden. Wolfsburg neemt het in eigen huis op tegen Eintracht Frankfurt terwijl HSV in Bielefeld gaat proberen te winnen.

Behoudt Hoffenheim het maximum ?

Hoffenheim slaagde er als enige in om zijn afgelopen twee wedstrijden winnend af te sluiten. Daardoor staat de nieuwkomer ook helemaal alleen bovenaan. Zaterdag wacht Demba Ba en co wel een grote test. Hoffenheim is te gast in Leverkusen. Dat team begon slecht aan het seizoen met een nederlaag in eigen huis tegen Dortmund, maar vorige week in Stuttgart maakte Leverkusen al heel wat meer indruk.

Borussia Mönchengladbach hoopt dan weer om de nul weg te vegen. Gladbach krijgt evenwel geen makkelijke opdracht voor de kiezen, want Werder Bremen komt over de vloer. De troepen van Thomas Schaaf zullen wederom kunnen rekenen op de diensten van Diego. Werder speelde tot dusver twee maal gelijk.

Ten slotte staan er nog twee andere wedstrijden op het menu. Vrijdag openen Köln en Karlsruhe de speeldag. Stuttgart en Hannover sluiten hem zondag af.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties