Proto voor een seizoen naar Germinal Beerschot

Philippe Crols
| 92 reacties
Proto voor een seizoen naar Germinal Beerschot

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Germinal Beerschot moest enkele dagen voor het verstrijken van de transferdeadline doelman Kenny Steppe nog naar Heerenveen laten gaan. De club heeft met Silvio Proto al een vervanger gevonden.

“We gaan werk maken van Silvio Proto. Anderlecht wil hem een jaar verhuren. We gaan proberen tot een overeenkomst te komen”, aldus ondervoorzitter Herman Kesters enkele uren geleden op Sporza.

Inmiddels bereikten Germinal Beerschot en Anderlecht een overeenkomst wat betreft Silvio Proto. Via de officiële clubwebsite laat de Antwerpse fusieclub weten dat Proto het komende seizoen op het Kiel te bewonderen zal zijn.

Bij Anderlecht mocht de doelman tijdelijk vertrekken. Hij kon er zich niet doorzetten als titularis. Bij Germinal Beerschot wacht hem de zware taak om Kenny Steppe te vervangen.

Pikant detail: Proto is niet echt geliefd bij de fans van Germinal Beerschot. Vorig seizoen vond hij de supporters op het Kiel nog de 'onnozelste van het land' nadat ze de doelman viseerden na diens flater bij het doelpunt van Germinal Beerschot in de halve finale van de beker. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 13:30 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties