Utrecht presenteert Roemeens international

Jimmy Wouters
| 2 reacties
Utrecht presenteert Roemeens international

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

FC Utrecht heeft donderdagmiddag haar nieuwe linksback Mihai Nesu gepresenteerd. De 25-jarige Roemeen komt over van Steaua Boekarest en ondertekende in de Domstad een contract voor vier jaar.

Nesu speelde sinds 2001 voor Steaua Boekarest. Met die club werd hij in 2005 en 2006 kampioen van Roemenië en kwam hij de afgelopen jaren uit in de UEFA Cup en de Champions League. Afgelopen woensdag verzekerde hij nog de kwalificatie voor het kampioenenbal door het Turkse Galatasaray met 1-0 te verslaan.

Omdat hij nog met Steaua Boekarest de kwalificatie voor de Champions League moest trachten te realiseren, kon hij nu pas naar Utrecht verhuizen. "We hebben lang geduld moeten hebben, maar het is ons gelukt een goede linkerverdediger te contracteren", aldus voorzitter Jan Willem van Dop.

Ook Nesu zelf is tevreden over zijn nieuwe werkgever. "Ik ben blij dat ik de bijna acht jaren bij Steaua woensdag op zo’n goede manier af heb kunnen sluiten. Ik verheug me er nu op om voor FC Utrecht te kunnen gaan spelen. In een nieuwe competitie waarin ik me verder kan ontwikkelen."

Met de transfer van Nesu sluit FC Utrecht de transferperiode definitief af.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties