Zenit: 'Tottenham mag nog eens komen in de winter'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Zenit: 'Tottenham mag nog eens komen in de winter'
Foto: © SC

Andrei Arshavin, de Russische smaakmaker van Zenit Sint-Petersburg en het Russische nationale elftal, kan weg tijdens de winterstop. De manager van de middenvelder kreeg dat te horen van de Zenit-voorzitter.

Dennis Lachter, de manager van Andrei Arshavin, gaf vandaag tekst en uitleg in de krant Sovetsky Sport. Daarin vertelde hij dat Zenit-voorzitter Aleksandr Dryukov hem gezegd heeft dat als Tottenham Hotspur tijdens de wintertransferperiode opnieuw interesse heeft in Arshavin, er weer te praten valt. 

Lachter kwam ook nog eens terug op de transfersoap rond zijn cliënt. "De reden van de mislukking van zijn transfer was omdat Zenit niet wilde dat de transfersom over verschillende jaren werd betaald. Tottenham probeerde nog zaken te doen op het moment dat de transfermarkt zou gaan sluiten in Rusland. Mocht Arshavin vertrokken zijn, dan was er voor hen geen tijd meer om een vervanger te halen."

Arshavin zal straks vanaf september voor het eerst proeven van de Champions League. Met Zenit Sint-Petersburg werd hij ingedeeld in een poule met kleppers Real Madrid en Juventus Turijn. Het zwakke broertje in de groep is BATE Borisov, maar daar denken ze bij Anderlecht ondertussen wel anders over.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Russische Premier League

Nieuwste reacties