Lierse gelooft in Goris

Lierse gelooft in Goris
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Nathan Goris heeft zijn contract bij SK Lierse verlengd. Ondanks het feit dat de 18-jarige doelman nog een contract tot de zomer van 2011 had, zette hij dinsdag zijn handtekening onder een overeenkomst tot 30 juni 2013.

Goris is bij Lierse bezig aan zijn elfde seizoen sinds hij zich in 1998 aansloot bij de tweedeklasser. Dit seizoen speelde de doelman nog niet mee, maar afgelopen seizoen mocht hij wel al twee maal plaats nemen onder de lat. Dit zowel in de heen- als in de terugwedstrijd tegen Red Star Waasland.
 
“Wij zijn enorm verheugd om Nathan voor vijf jaar aan de club te kunnen binden,” weet Sportief Direteur Neel De Ceulaer te melden op de officiële website van Lierse. “Lierse heeft de eigen jeugd altijd kansen gegeven en dat gaan we ook blijven doen. Nathan is een typisch jeugdproduct van Lierse. Hij speelt al sinds hij 10 jaar oud was voor ons. We kennen zijn capaciteiten en we weten dat hij nu al veel maturiteit aan de dag legt. Vergeten we niet dat Nathan nog maar 18 is. Hij heeft ongetwijfeld een veelbelovende toekomst voor zich.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties