Nassen: Gespeeld met respect voor tegenstander

filip broos
| 0 reacties
Nassen: Gespeeld met respect  voor tegenstander

Na de wedstrijd die op 4-2 winst eindigde waren beide oefenmeesters een andere mening toegedaan op de persbabbel.

Tienen won de wedstrijd met 4-2 wat leidde tot wat discussie na de match en beide trainers zagen het anders. 
René Verheyen verwoordde het zo: We zitten in de hoek waar klappen vallen en daar moeten we zo snel mogelijk uit want hoe langer je daar vanonder blijft staan hoe moelijker het wordt. Wat de wedstrijd betreft kan ik zeggen dat we hier weer niet onder gelegen hebben, het is het zelfde verhaal van de laatste weken en als je dan je kansen niet afwerkt, tja ik kan ze er toch zelf niet gaan intrappen. Als ik onze kansen zie dan was dit de wedstrijd om onze eerste overwinning te nemen, maar het heeft niet mogen zijn.
 
Hoe kijk je op tegen de rode kaarten? Hebben zij de wedstrijd in het voordeel van Tienen doen omslaan?
Verheyen: Tja wat kan je daarop zeggen, tis een cadeau van de scheids, die fout die Deschacht doet, akkoord hij vliegt er wel in maar zoals je zelf zag verwachtte hij zelf niet dat dit een rode kaart was. En als je dan in de slotfase nog met 9 komt te staan ja dan weet je het wel. Ik stel me wel degelijk vragen bij die rode kaarten , misschien omdat dit een jonge scheids was dat hij het tegoed wou doen. We hadden hier een punt kunnen nemen en dan hadden we anders kunnen toeleven naar onze volgende wedstrijd tegen Waasland, nu gaat er toch sprake zijn van druk ook omdat we zeker moeten winnen om onze positie te verbeteren.
Tiens oefenmeester Nassen zag het enigszins anders dan zijn collega en vond het een verdiende zege van zijn ploeg.
Nassen: We zijn met respect voor Deinze aan de aftrap gekomen, we winnen deze wedstrijd verdiend in mijn ogen al gebied de eerlijkheid mij te zeggen dat Deinze niet thuishoort als laatste in het klassement.
Hoe kijk jij naar de dubieuze beslissingen van de scheidsrechter?
Nassen: in elke wedstrijd heb je deze wel, maar bij die 1-2 van Deinze kan hij wel degelijk fluiten voor gevaarlijk spel van de aanvaller maar hij doet het niet, kijk tijdens en na elke wedstrijd kan je discussieren  over tal van scheidsrechterlijke beslissingen in het voordeel van de een of andere ploeg maar dit verandert niets meer aan het resultaat. 
Wat te zeggen over de invallers? En dan nog maar te zwijgen over de spelers die niet bij de kern waren?
Nassen: Ik ben zeer tevreden over mijn invallers, Yve Thijs zal dit Tienen nog veel kunnen bijbrengen, hij is lang gekwetst geweest maar bewijst met zijn invalbeurt dat hij klaar is om de ploeg iets extra te brengen. Wat Belme betreft ben ik zeer gelukkig met zijn reactie. Hij maakt dan ook nog de 3-2 wat extra plezierig is voor hem. Wat betreft de spelers die er niet bijliepen is het zo dat ik er maar 15 namen op het scheidsrechterblad kan zetten en dat diegene die er niet opstaan in een mindere vorm steken, als trainer zegt mijn gevoel dat spelers die in goede vorm zitten horen te spelen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 1-1 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties