Gentse killer in beeld bij Anderlecht

De Nijs Michael
| 11 reacties
Gentse killer in beeld bij Anderlecht

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Anderlechtcoach Ariël Jacobs kon gisteren niet één echte spits opstellen, alle paars-witte aanvallers liggen momenteel in de lappenmand. De Brusselaars zoeken dan ook naar een goaltjesdief en zijn in die zoektocht uitgekomen bij Patrik Ingelsten.

De naam van Ingelsten zal bij de meeste voetballiefhebbers wel een belletje doen rinkelen en dat is niet geheel onlogisch. De 26-jarige sluipschutter scoorde namelijk vier doelpunten in de dubbele UEFA Cup-confrontatie tussen Kalmar en AA Gent.

Dat is ook Anderlecht niet ontgaan. De Brusselaars stuurden afgelopen donderdag Werner Deraeve naar de UEFA Cup-match tussen Feyenoord en Kalmar, dat met 0-1 werd gewonnen door de Zweden. Ingelsten, die zowel op de flank als in het centrum uit de voeten kan, is in Zweden topschutter met 15 doelpunten.
 
Anderlecht stuurde Deraeve echter niet alleen voor Ingelsten naar Rotterdam, de scout van paars-wit volgde er ook de prestatie van Ingelstens' ploegmakker Rasmus Elm. Ook de twintigjarige middenvelder staat namelijk in de belangstelling van de Brusselaars.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties