KNVB onderzoekt de kritiek van Huntelaar

Mathias Dumarey
| 0 reacties
KNVB onderzoekt de kritiek van Huntelaar

De openbare aanklager van de Nederlandse voetbalbond (KNVB) is van plan om de kritische uitspraken van Ajax-aanvaller Klaas-Jan Huntelaar te onderzoeken. Huntelaar had felle kritiek op scheidsrechter Eric Braamhaar na de match op Feyenoord.

Klaas-Jan Huntelaar had voor de micro's van de NOS felle kritiek geuit ten aanzien van scheidsrechter Eric Braamhaar. "Ik was behoorlijk gefrustreerd omdat we ten eerste zo slecht speelden en ten tweede omdat de scheidsrechter zo inconsequent was. Ik dat hij het niet aandurfde om Henk Timmer (de doelman van Feyenoord, nvdr) een rode kaart te geven. Als je niet tegen de druk bent bestand, dan houdt het op", aldus Huntelaar afgelopen zondag.

Huntelaar had het ook moeilijk met de penalty die gefloten werd ten voordele van Michael Mols. "Dit soort situaties is bij ons drie keer voorgekomen, en dan fluit hij geen enkele keer een penalty. Ik vond het dramatisch. We waren aan het vechten om te winnen en is het erg zuur dat iemand zo'n beslissende rol speelt", liet de international optekenen.

De openbaar aanklager van de KNVB kan niet lachen met de woorden van Huntelaar en plant een onderzoek. Ajax, van zijn kant, wil dan weer een gesprek met de KNVB over de arbitrage tijdens de duels tegen Willem II en Feyenoord. Tegen de Tilburgers had scheidsrechter Pieter Vink Evander Sno uitgesloten na een elleboogstoot waarvan hij later werd vrijgesproken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties