Mathijssen ontgoocheld in 'vriend' Van Geneugden

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Mathijssen ontgoocheld in 'vriend' Van Geneugden
Foto: © SC

Jacky Mathijssen, coach van Club Brugge, is zwaar ontgoocheld in de uitspraken van zijn Genk-collega Ronny Van Geneugden. Beiden speelden in de jaren '90 nog samen bij SK Lommel en konden het daar goed met elkaar vinden.

Ronny Van Geneugden maakte zijn collega Jacky Mathijssen het verwijt dat hij de situatie van Logan Bailly niet ernstig nam. De coach van Club Brugge begrijpt niet wat Van Geneugden bezielt. "Ik snap zijn uithaal niet. Hij weet maar al te goed dat ik zelf zo'n zware blessure heb opgelopen. Ik zou dus nooit spotten met een doelman die zich blesseert. Ik heb er niet van geslapen en ik zal nog wel enkele nachten wakker liggen. Ik won zondag drie punten, maar verloor er ook een vriend", aldus Mathijssen in de krant Het Laatste Nieuws.

Van Geneugden bevestigt dat hij en Mathijssen goed met elkaar overweg konden tijdens hun periode in Lommel. "Wij konden het goed vinden, ja. Of dat nu voorbij is? Mij kennende, wel. Ik wil hier nu wel niet verder op ingaan. Wat mij bezighoudt is dat 23.000 toeschouwers zondag hun hart vasthielden toen Bailly de eerste zorgen kreeg, maar Mathijssen bleef als enige de ref op de korrel nemen", aldus nog Van Geneugden.

Blijft het feit dat we nu met twee koppige trainers zitten die het mekaar niet willen vergeven. Voor Van Geneugden is de vriendschap voorbij en Mathijssen geeft zelf ook al aan dat hij niet zal contacteren. "Als Ronny zich wil verontschuldigen, is dat goed maar ik zal hem niet bellen", besluit Mathijssen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties