Fans Genk dienen geen klacht in tegen Dender

Philippe Crols
| 14 reacties
Fans Genk dienen geen klacht in tegen Dender
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De overkoepelende supportersvereniging van Racing Genk, OSV, zal geen klacht indienen tegen Dender naar aanleiding van de gebeurtenissen van afgelopen weekend. Toen begaf een deel van de omheining het.

Na een vergadering met de mensen van de politie, het OSV en Racing Genk zelf werd er besloten om geen klacht in te dienen tegen Dender. Voor de mensen die schade opliepen is er wel goed nieuws.

"Supporters die fysieke dan wel materiële schade opgelopen hebben tijdens het omvallen van de omheining kunnen zich met hun dossier (medische verklaringen van geneesheren of kostenraming van materiële schade) aanmelden bij de politie van zone GAOZ te Genk op zaterdag 25 oktober tussen 15h00 en 20h00. Daar zal dan een PV opgesteld worden die als ondersteuning gebruikt kan worden voor de verdere opvolging door de verzekering", meldt het OSV.

Er was ook sprake dat er stadionverboden zouden worden uitgedeeld voor de mensen die door het sneuvelen van de omheining op het veld kwamen. Ook daar heeft het OSV over vergaderd. De politie verzekerde de supportersclub dat er geen enkele reden tot vervolging is. Er zullen dus geen stadionverboden komen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties