Schorsingen in vierde klasse B

Schorsingen in vierde klasse B

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Woensdag publiceerde de Belgische Voetbalbond Sportleven - editie 43. Voetbalkrant.com bekijkt in dit artikel specifiek wat de gevolgen zijn voor vierde klasse B.

Zoals vorige week al weergegeven, werd er door FC Duffel met succes in beroep gegaan tegen het schorsingsvoorstel van Nico Joosten. In plaats van voor drie speeldagen wordt hij nu voor twee speeldagen geschorst, ingaande op 25 oktober. Op die datum gaat ook de schorsing van Imad El Harchouni in. Hij kreeg een voorstel van vier speeldagen, KFC Schoten ging in beroep en de schorsing werd gehalveerd tot twee speeldagen. Ook deze keer heel wat boetes voor clubs die niet voldoende U21-spelers op hun wedstrijdblad hadden staan. KFCO Wilrijk moet een boete van 50 euro betalen, Verbroedering Meldert van 150 euro en SK Londerzeel en Dilbeek Sport van 250 euro.
 
Voor zijn zitting van woensdag 29 oktober heeft het Sportcomité ook de minnelijke schikkingen bekend gemaakt. Kris Van de Putte (FC Duffel; foto) krijgt een voorstel van één speeldag, Kevin Van Der Cruyssen (Eendracht Opstal) een voorstel van twee speeldagen en Souhaieb Ben R’Haiem (SK Opwijk) een voorstel van drie speeldagen. De schorsingen zullen ingaan op 7 november. Voor het opstellen van onvoldoende U21-spelers krijgt FC Duffel een voorstel van 50 euro boete en Dilbeek Sport een voorstel van 250 euro boete.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

3e amateurliga B

Nieuwste reacties