Vervaeke: 'Slechte periode Sint-Truiden komt nog'

Vervaeke: 'Slechte periode Sint-Truiden komt nog'

Antwerp is met vijf overwinningen op rij aan een uitstekende reeks bezig, maar de kloof met koploper Sint-Truiden blijft negen punten. “Hun slechte periode moet nog komen”, klinkt het bij Bas Vervaeke zelfzeker.

De wedstrijd op Hamme (2-3) had even goed een puntendeling kunnen opleveren – “De wedstrijd kon alle kanten uit” – maar eindigde uiteindelijk in een Antwerpse driepunter. “We proberen hier een verlengstuk aan te breien”, is Vervaeke ambitieus. “Hoe langer we dit volhouden, hoe beter. Die nederlaag komt elke keer dichterbij en zal er ook wel eens komen, maar we proberen dat zo lang mogelijk uit te stellen. Luik wordt een moeilijke verplaatsing, maar we moeten uitgaan van onze eigen sterkte.”
 
Ondertussen blijft de kloof met Sint-Truiden negen punten. “We moeten niet naar de andere ploegen kijken. Na een slechte start loopt het de laatste weken beter en als de moment daar rijp voor is, kunnen we naar boven kijken. Iedere ploeg maakt wel eens een mindere periode mee. Bij Sint-Truiden moet die nog komen.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties