Hertha Berlijn wil Voronin definitief halen

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Hertha Berlijn wil Voronin definitief halen

Hertha BSC Berlijn is zeer te spreken over de prestaties van Andrei Voronin. De Oekraïense international speelt op huurbasis in de Duitse hoofdstad. Hertha wil nu gaan praten met eigenaar Liverpool over een definitieve overgang.

Ook Andrei Voronin zou graag langer blijven voetballen voor Hertha BSC Berlijn. "Ik zie het zeker zitten om langer hier te blijven. Tot nu toe heb ik nog maar twee keer kunnen scoren, maar ik wil met deze club nog veel meer bereiken", zegt Voronin in het Duitse weekblad Kicker.

Dieter Hoeneß, de technisch directeur van Hertha, heeft al laten weten dat hij contact zal opnemen met Liverpool waar de 56-voudig international nog onder contract ligt tot de zomer van 2011. 

De 29-jarige Voronin speelde eerder ook al in de Bundesliga voor hij voor een Engels avontuur koos. In 1997 arriveerde hij bij Borussia Mönchengladbach en nadien stond hij ook nog onder contract bij FSV Mainz 05, 1.FC Köln en Bayer Leverkusen. Vooral bij die laatste club kon hij zich echt opwerken tot een sterkhouder.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties