Real klopt aan bij Hernan Crespo

De Nijs Michael
| 7 reacties
Real klopt aan bij Hernan Crespo

Real Madrid blijft op zoek naar een vervanger voor de langdurig geblesseerde Ruud Van Nistelrooy. Eerder vandaag konden we al melden dat de Madrilenen op een 'njet' stuitten bij Juventus omtrent Amauri, maar Real heeft ook andere spelers in het vizier.

Zo hebben de hoofdstedelingen nu hun zinnen gezet op Hernan Crespo van Internazionale. "Ik kan bevestigen dat er belangstelling van Madrid is, maar verdere details kan ik niet geven", vertelt zaakwaarnemer Fernando Hidalgo aan AS

Crespo zelf zou alvast niet weigerachtig tegenover een transfer staan. De aanvaller kwam dit seizoen nauwelijks in actie bij Inter en lijkt daarom niet geneigd om nog lang in Milaan te blijven. Bovendien is Crespo deze zomer einde contract in Milaan, waardoor hij tijdens de winterstop voor een zacht prijsje richting Spanje zou kunnen vertrekken. 

Als het daadwerkelijk tot een transfer zou komen, mag Real Madrid Crespo ook nog opstellen in de Champions League. Inter schreef de Argentijn namelijk niet in voor de Europese competitie.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties