Wie stelt Jacobs op in de topper tegen Club?

De Nijs Michael
| 13 reacties
Wie stelt Jacobs op in de topper tegen Club?

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Anderlechttrainer Ariël Jacobs heeft kopzorgen. De oefenmeester moet linksachter Jelle Van Damme al missen wegens schorsing en nu dreigen er ook problemen op het middenveld. Zowel Biglia als Gillet zijn namelijk hoogst onzeker voor de topper tegen Club.

Lucas Biglia kampt met een blessure aan de adductoren, terwijl Guillaume Gillet last heeft in de knieholte. De laatst genoemde raakt wellicht nog opgelapt voor de topper in het Jan Breydelstadion, maar de speelkansen van Biglia lijken nihil. De Argentijnse middenvelder trainde de voorbije tien dagen amper, desondanks zal Ariël Jacobs pas morgenochtend beslissen of Biglia mag spelen.

Er is echter één lichtpuntje voor Anderlecht: Jan Polak komt terug uit blessure. Daardoor kan hij op het middenveld een driehoek gaan vormen met Gillet en Boussoufa. Frutos zal in de spits wellicht geflankeerd worden door Legear en Chatelle, waardoor Losada vermoedelijk naar de bank verhuist. 

Achteraan zullen we zeker Rnic niet aan het werk zien, de verdediger is zelfs niet opgenomen in de wedstrijdselectie van paars-wit. Wellicht kiest Jacobs voor het centraal duo Juhasz-Kruiswijk, in dat geval schuift Deschacht op naar de linksachter en blijft Wasilewski op de rechtsachter. Zitka staat naar wekelijkse gewoonte onder de lat bij paars-wit. (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 13:30 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties