Haroun: 'Slimmer en volwassener spelen'

Steurbaut Kersten
| 19 reacties
Haroun: 'Slimmer en volwassener spelen'

Germinal Beerschot speelde een degelijke partij in het Regenboogstadion, maar blijft met één punt achter. Ondanks de koude douche in de slotfase blijven de spelers optimistisch.

Vandenbergh: “Meer meters afgelegd”
 
“Ik heb volledig in dienst van het collectief gespeeld. Meer meters afgelegd als anders en iets meer verdedigd. Het is mooi dat je dan vanuit die positie nog twee doelpunten kan maken. Het is de enige weg als we hier nog uit willen komen. We hebben vandaag getoond dat we nog met de kop omhoog kunnen spelen. Dat is belangrijk na de wedstrijd van woensdag. Die laatste 10-15 minuten duurden wel een eeuwigheid. Tussen minuut 6 en minuut 3, heb ik wel vijf keer op de klok gekeken. Het is alleen kloterij dat we nog twee punten laten liggen.”
 
Haroun: “Volwassener spelen”
 
“We hebben het ons zelf moeilijk gemaakt. De ruimtes in de tweede helft werden te groot. Dat gebeurde niet opzettelijk, maar misschien willen we het soms te goed doen. Dat we in de tweede helft wegzakken, heeft niets met angst te maken. We moeten leren om volwassener en slimmer te spelen. Maar een punt is nog altijd beter dan niets.”

 Monteyne: “Heel pijnlijk”
 
“In de eerste helft klopte het systeem en hielden we de bal goed in de ploeg. Na de rust kwamen we te veel onder druk. Zij maken 1-2 en geloven er terug in. Daarna is het pompen of verzuipen. Op de counter hebben we de momenten gehad om het af te maken. Spijtig genoeg is dat niet gelukt. We hadden het slimmer moeten aanpakken. In de laatste minuut dan nog zo een doelpunt tegen krijgen, is heel pijnlijk.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties