Maduro denkt aan vertrekken bij Valencia

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Maduro denkt aan vertrekken bij Valencia

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Hedwiges Maduro denkt aan vertrekken bij FC Valencia tijdens de winterbreak. De Nederlander lijkt niet langer te passen in de plannen van trainer Unai Emery. Pas dit weekend mocht hij zijn eerste speelminuten maken tegen Sevilla in de competitie.

Hedwiges Maduro is een aankoop geweest van Ronald Koeman, maar die moest op het einde van vorig seizoen al opkrassen omwille van de slechte resultaten. Maduro, een centrale middenvelder, moet op die plaats David Albelda en Carlos Marchena voor zich dulden in de pikorde.

Maduro hoopt dat hij zich tot aan de kerstperiode nog wat zal kunnen bewijzen. "Ik heb tegen Sevilla tien minuten mogen meedoen. Het is toch al iets. Ik heb niet veel kunnen laten zien, maar ik heb toch gedaan wat ik kon", zegt de Nederlander in de Spaanse sportkrant As. "Als ik echter niet vaker aan voetballen toe kom, ga ik verder kijken. Ik concentreer me nu voorlopig op Valencia en ik wacht verder rustig af", voegt hij daar nog aan toe.

Maduro denkt dat zijn deelname aan de Olympische Spelen afgelopen zomer in Beijing hem zijn plaats heeft gekost bij Valencia. "Het is een fout geweest om naar daar te gaan. Misschien had ik het niet moeten doen. Ik heb zo de complete voorbereiding met Valencia gemist", besluit Maduro.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties