Xavi langer bij Barcelona

Nico Wieme
| 3 reacties
Xavi langer bij Barcelona
Foto: © SC

Xavi zal zijn tot 2010 lopende contract tot 2014 verlengen bij FC Barcelona. Met een jaarinkomen van ongeveer negen miljoen euro netto stijgt de Spaanse international daarmee naar de derde plaats van de bestbetaalde spelers bij de Catalanen.

Goed nieuws voor FC Barcelona: sterspeler Xavi zal binnenkort een contractverlenging tot 2014 tekenen. Het ziet er dus naar uit dat de Spaanse international dan toch akkoord gaat met de voorwaarden van zijn club. Enkele dagen geleden was daarover twijfel ontstaan. Xavi zou enkel voor vier jaar willen bijtekenen en eiste een fikse loonsverhoging.
 
Na het voorbije EK in Oostenrijk en Zwitserland en het behalen van de titel met Spanje werd Xavi tot beste speler van het tornooi uitgeroepen. Ook in de basiself van FC Barcelona speelt de middenvelder een belangrijke schakel. In deze jaargang van de Primera Division trad Xavi al 28 keer aan voor de huidige lijstaanvoerder. Daarin trof hij drie keer raak. Ook in de vijf partijen van de Champions League vond Xavi al twee keer de weg naar doel.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties