Verbauwhede of Peersman naar Germinal Beerschot?

Verbauwhede of Peersman naar Germinal Beerschot?
Foto: © SC

Glenn Verbauwhede en Tristan Peersman zijn volgens Het Nieuwsblad de grootste kanshebbers om na de winterstop Silvio Proto op te volgen onder de lat bij Germinal Beerschot.

Na het uitvallen van de langdurig geblesseerde Daniel Zitka wil Anderlecht maar wat graag zijn uitgeleende doelman Silvio Proto terughalen. Proto maakt bij de Antwerpse club kennis met degradatiezorgen en wil naar eigen zeggen eens een rustig seizoen spelen. Een terugkeer naar Anderlecht sluit hij dan ook niet uit.

Intussen circuleren heel wat namen voor een mogelijke opvolger van Proto. Zo lijkt Glenn Verbauwhede (foto) een grote kanshebber te zijn. De 23-jarige doelman, die nog eigendom is van Club Brugge, maakte zich onlangs onmogelijk bij Kortrijk en moet niet meer rekenen op een plaats onder de lat.

Ook de naam van Tristan Peersman (foto) wordt in de wandelgangen vernoemd. Peersman staat momenteel nog onder contract bij OFI Kreta, maar heeft het niet naar zijn zin in Griekenland. Voor Germinal Beerschot-trainer Aimé Anthuenis is de 29-jarige Peersman geen onbekende. De voormalige bondscoach selecteerde de ex-doelman van onder meer Anderlecht en Willem II vijf keer voor de Rode Duivels. (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties