Proto blijft gewoon bij Germinal Beerschot

Mathias Dumarey
| 49 reacties
Proto blijft gewoon bij Germinal Beerschot
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

RSC Anderlecht en Germinal Beerschot zijn er vandaag niet uitgeraakt om Silvio Proto in ruil voor een aantal spelers terug te laten keren naar het Astridpark. Proto blijft gewoon tot het einde van dit seizoen in Antwerpen keepen.

RSC Anderlecht wilde Silvio Proto terughalen naar het Constant Vanden Stockstadion om er de langdurig geblesseerde Daniel Zitka te vervangen. Germinal Beerschot wilde meewerken, maar enkel als er een aantal andere spelers van Anderlecht tijdelijk de overstap naar Antwerpen zouden maken.

Germinal Beerschot had graag Thomas Chatelle en verdediger Arnold Kruiswijk voor een half seizoen gehuurd. Anderlecht ging met die namen niet akkoord. Zij hadden het meer voor Stanislav Vlcek, Dmitry Bulykin en Oleksandr Iakovenko. Germinal Beerschot heeft echter al aanvallers genoeg en dus gingen de Antwerpenaren niet akkoord.

Silvio Proto zal dus ook na de winterstop bij Germinal Beerschot in doel staan. Het ziet er dus naar uit dat Anderlecht een andere vervanger zal moeten zoeken voor Zitka. Momenteel is Davy Schollen de nummer één in het Astridpark.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties