Figueroa wordt definitief eigendom van Wigan

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Figueroa wordt definitief eigendom van Wigan

Maynor Figueroa, een 25-jarige verdediger uit Honduras, wordt definitief eigendom van het Engelse Wigan Athletic. Vandaag ondertekende hij een contract voor drie seizoenen bij 'The Latics'.

Maynor Figueroa debuteerde vorig seizoen al voor Wigan Athletic tegen het inmiddels gedegradeerde Birmingham City. Nadien mocht hij ook opdraven tegen Manchester United. Dit seizoen heeft de Hondurese verdediger zich helemaal opgewerkt in het team van manager Steve Bruce. Die kan niet meer om Figueroa heen als hij zijn ploegopstelling maakt. Alle duels begon hij al in de basis.

"Het is altijd moeilijk om je je in een vreemd land zo snel mogelijk te integreren. Zeker als je dan ook nog eens de taal niet spreekt. Maar al vanaf de eerste dag ben ik serieus onder de indruk geraakt van zijn houding en zijn professionalisme", aldus Steve Bruce op de website van Wigan Athletic. Figueroa speelde ondanks zijn nog jonge leeftijd al 56 interlands voor Honduras en speelde hiervoor jaren voor de club Olimpia, een club uit zijn vaderland. Het is van die club dat Wigan hem tot vandaag leende.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties