Derijck: "Club Brugge blijft prioriteit"

Steurbaut Kersten
| 15 reacties
Derijck: "Club Brugge blijft prioriteit"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Timothy Derijck speelde vrijdagmiddag mogelijk zijn laatste wedstrijd voor Feyenoord. De centrale verdediger hoopt na Nieuwjaar het shirt van Club Brugge aan te trekken.

Een week geleden leek de transfer van Timothy Derijck naar Club Brugge zo goed als rond, maar na de zware nederlaag van blauw-zwart op Moeskroen werden de onderhandelingen terug in de ijskast gestopt.
 
“Het kan zijn dat ik na de winterstop nog bij Feyenoord blijf, maar Club Brugge blijft prioriteit”, reageerde Derijck na de overwinning tegen NAC Breda. “Het zou niet leuk zijn om te moeten terugkeren naar de bank. Dan blijf ik ter plaatse trappelen. Dat wil niet zeggen dat ik bij Club Brugge meteen zeker ben van een basisplaats.”
 
Er zijn echter kapers op de kust. Zo toonde ook ADO Den Haag interesse. Die zijstap ziet Derijck echter niet meteen zitten. “De transfer naar Club Brugge was bijna rond. Het zou stom zijn om nu nog voor een andere ploeg te kiezen. Ik heb een goed gevoel bij Club Brugge. Het is een mooie club en blijft een topploeg. Die crisis is overdreven. Tot december was alles goed. Het is niet omdat je drie wedstrijden verliest, dat je plots niets meer kan.”
 
“Hopelijk kunnen we de transfer voor 3 januari afronden. Een dag later trekken we op oefenstage naar Turkije. Ik wil niet wachten tot einde januari. Ik wil zo snel mogelijk weten waar ik aan toe ben.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties