Heenwedstrijd Finale Beker van het Waasland

Gentil Dossche
| 0 reacties
Heenwedstrijd Finale Beker van het Waasland
Foto: © SC

Waren de omstandigheden niet optimaal met een hard bevroren ondergrond, dan probeerden beide ploegen er het beste van te maken. Concentratieverlies in het begin van de 2de helft brak Kruibeke bijna zuur op.

Spanning gewaarborgd in terugwedstrijd:

White Boys begon het beste aan de wedstrijd en toen Ahmed Chair zich vrijspeelde devieerde hij de bal op de paal. De goedgevolgde Danny Bakker had de rebound maar in te leggen (8’). Net voor het halfuur kon Kruibeke voor echt gevaar zorgen. De kopbal van Kevin Thuy ging via een verdediger nipt naast. Mario Verbraeken verlengde een vrijschop voor doel. Kristof De Jonghe viseerde de wolken (42’). Net voor de rust ging Glenn Verhulst aan de haal maar werd foutief gestopt. Bal op de stip en Pieter Van de Manacker liet Thomas De Koning geen kans.
 
Blijkbaar was de koffie niet zo goed bevallen want de concentratie was bij de bezoekers ver te zoeken. Jens Pauwels nam een overhoekse voorzet in één tijd op de slof en Carsten Van Damme mocht vissen (48’). Xavier Maes ging op rechts aan de haal, bereikte Steven Mares en die aarzelde niet (51’). Kruibeke reageerde met een zware knal van Verbraeken die naast de kruising suisde (65’). Toen Pieter Van de Manacker door het hart van de thuisverdediging drong stond de aansluitingstreffer op het bord (71’).
 
Met deze eindscore behouden beide ploegen uiteraard zicht op de felbegeerde beker en de daaraan gekoppelde prijs. Afspraak op zaterdag 31 januari 2009 om 14u30 op het terrein van KJV Kruibeke. Zowel de White Boys als Jong Vlaanderen zegden alvast toe met hun fanionteam aan de aftrap te zullen komen. Spektakel verzekerd dus. Wees er bij!
 
White Boys: Thomas De Koning, Cen Asir, Stijn De Rudder, Lars De Ryck, Mathias Smet (75’ Robin De Coen), Xavier Maes (51’ Carl Bracke), Guy Van Hese, Danny Bakker (68’ Roy Hilaert), Jens Pauwels, Ahmed Chair, Steven Mares (60’ Yannick Erauw)
 
KJV Kruibeke: Carsten Van Damme, Mario Verbraeken, Didier Lenjou (66’ Chaiwat Wonghoem), Glenn Verhulst (66’ Evert D’hondt), Andy Lardon, Kristof De Jonghe, Angelo Schippers, Pieter Van de Manacker, Mathias Foubert (66’ Daniel Segers), Bjorn Mallentjer, Kevin Thuy
 
Doelpunten: 8’ Bakker 1-0; 474’ Van de Manacker 1-1; 48’ Pauwels 2-1; 51’ Mares 3-1; 71’ Van de Manacker 3-2
 
Gele kaarten: 39’ Foubert; 53’ Verbraeken

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Oost-Vlaanderen (1)

Nieuwste reacties