Keane stond nooit ter discussie

Yves Dekoning
| 1 reacties
Keane stond nooit ter discussie

Robbie Keane scoorde vandaag twee keer tegen Bolton, ook in Arsenal zorgde hij voor een treffer. Maakt dit een einde aan de transfergeruchten die boven zijn hoofd cirkelen?

Rafael Benitez betaalde ongeveer dertig miljoen euro voor Robbie Keane deze zomer. De Ierse aanvaller kwam echter moeilijk tot scoren de eerste maanden en werd vaak twintig minuten voor het einde van een wedstrijd naar de kant gehaald. Met drie doelpunten in twee duels lijkt hij nu eindelijk vertrokken. 

De laatste weken groeiden de geruchten dat Benitez Keane alweer zou verkopen in januari. Ook doken er steeds meer namen van aanvallers op die de Spaanse manager naar Anfield zou willen halen. Volgens de Britse tabloids waren de dagen van Keane geteld. 

Volgens Sammy Lee was er nooit een probleem met Keane. "We hadden geen twijfels over de mogelijkheden of de werkkracht van Keane, hij brengt de ploeg enorm veel bij. We kennen zijn kwaliteiten en weten wat hij voor de club doet. Er is hier geen probleem met Keane. Hij was ook niet uit vorm of zo. Hij werkte heel hard voor het team. Laat de mensen maar praten, wij weten waarom we hem naar hier hebben gehaald." 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties