Voorlopig alleen uitgaande transfers bij Roda

Jimmy Wouters
| 1 reacties
Voorlopig alleen uitgaande transfers bij Roda
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Gisteren meldden we u nog dat Matej Krajcík op het punt stond een contract te tekenen bij Roda JC. Deze transfer is echter op het laatste moment afgesprongen. Daarnaast komt een transfer van Saeijs naar ADO wel dichter bij.

Roda JC stond dicht bij de Slowaakse international, maar op de valreep koos Krajcik voor een andere optie. Zo zou hij enkele aanvullende voorwaarden geëist hebben, maar daar ging Roda uiteindelijk niet op in. Naar verluidt volgt de 30-jarige rechtsback nu een Italiaanse optie.

Verder maakte technisch directeur Martin Van Geel bekend dat hij een transfer van Jan-Paul Saeijs niet zal tegenhouden. Er is wederzijdse belangstelling en Van Geel verwacht dan ook dat een transfer in orde zal komen. 

Naast Saeijs zou ook Mark De Man op het punt staan het Parkstad Limburg Stadion te verlaten. De verdedigende middenvelder zou erg dicht bij Germinal Beerschot staan.

Roda JC wil zich tijdens de winterstop graag versterken. Maar wegens de zwakke financiële situatie willen de Limburgers eerst verkopen alvorens spelers aan te trekken. (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties