Denilson denkt nog aan rentree in de Premier League

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Denilson denkt nog aan rentree in de Premier League

Denilson, de routinier en niet het nieuwe toptalent van Arsenal, vindt Bolton Wanderers een geschikte club om voor te voetballen. De 31-jarige voormalige Braziliaanse international test dezer dagen in Engeland in de hoop er een contract te versieren.

Denilson zou graag het seizoen afmaken met Bolton Wanderers. Een paar weken geleden besloot Palmeiras, een club uit zijn vaderland, om de samenwerking te verbreken. De laatste jaren zit de carrière van de dribbelvaardige aanvaller in het slop. Na zijn transfer naar Betis Sevilla in 1998 voor een som van maar liefst dertig miljoen euro, ging het helemaal bergaf. Hij speelden nadien voor Girondins Bordeaux, Flamengo, het Qatarese Al-Nassr, FC Dallas en Palmeiras.

Vorige week liet Denilson nog optekenen dat hij weer in Europa wilde voetballen. "Ik heb geen haast want ik heb aanbiedingen ontvangen van teams uit Griekenland, Turkije, Engeland en Duitsland. Ik bestudeer alle aanbiedingen aandachtig. Mocht ik toch niet in Europa aan de slag kunnen, dan hoop ik dat ik in Brazilië nog emplooi zal vinden. Daar is er ook nog interesse."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties