Goor: 'Ze kijken hier naar mij op'

Mathias Dumarey
| 180 reacties
Goor: 'Ze kijken hier naar mij op'
Foto: © SC

Bart Goor trainde gisteren voor het eerst met zijn nieuwe club Germinal Beerschot. Hij breidt in Antwerpen een einde aan zijn carrière nadat hij tijdens deze winter overkwam van RSC Anderlecht. Bij paarswit kwam hij niet meer aan spelen toe.

"Het is hier natuurlijk allemaal wat rustiger en minder glamoureus. Ik had me daar ook op ingesteld. Ik heb ervoor gekozen om Anderlecht te verlaten omdat ik weer wilde aan spelen toe komen. Alle veranderingen die bij die keuze horen, neem ik er dan ook bij", zegt Bart Goor vandaag in de krant Het Laatste Nieuws.

"Dat verandert ook helemaal niets aan mijn motivatie", gaat Goor verder. "Het is niet omdat de kleedkamer van het Olympisch stadion kleiner is, dat je niet zou kunnen werken. Het blijft uiteraard voetbal."

Bart Goor lijkt dus de leider van Germinal Beerschot te worden in de terugronde en dus zal hij ook alles moeten geven om de club in de Jupiler Pro League te houden. "Laat me eerst proberen om zelf goed te presteren", wil de ex-Rode Duivel de hooggespannen verwachtingen meteen temperen. "Als dat lukt, zal ik automatisch wel wat meer hooi op mijn vork nemen. Ik voel dat er een beetje naar mij wordt opgekeken, maar dat zal wel snel passeren", besluit Goor.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties