Geraerts: 'Er staat geen ploeg op het veld'

Geraerts: 'Er staat geen ploeg op het veld'

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Karel Geraerts heeft lang gezwegen tegen de nationale pers, maar nu heeft hij toch het stilzwijgen doorbroken. Hij vindt dat er bij Club Brugge momenteel geen ploeg op het veld staat en dat het geheel niet in de plooi valt.

"Ik stel vast dat ik in de heenronde te lang op de bank heb gezeten. Ik steek mijn hand daarvoor zeker ook in eigen boezem, maar er spelen ook andere factoren mee. Iedereen doet wel zijn best, maar het geheel wil maar niet in de plooi vallen", aldus de blonde Limburger in de kranten.

"Ik val mijn trainer en mijn medespelers niet af, maar op het veld wil het gewoon niet klikken. We hebben de middenvelders om in een 4-3-3-opstelling te spelen en de aanvallers om in een 4-4-2-formatie aan te treden", gaat Karel Geraerts verder.

De middenvelder vindt ook dat hij in de heenronde te veel kritiek heeft gekregen. "Als er in de voorbije maanden iets misliep op het middenveld, werd er altijd naar mij gewezen. Ik vond mezelf nochtans niet minder dan de andere spelers, maar ik besef ook wel dat ik mijn niveau moet en kan opkrikken. Bij Club loop ik momenteel echter van links naar rechts en kom ik overal te laat. Ik moet heel veel gaten dichten en dat overkwam me vroeger niet bij Standard", legt de international zijn minder presteren uit.

"Ik heb me voorgenomen om er in de komende maanden het beste van te maken. Ik ga er alles aan doen om opnieuw een vaste waarde te worden in het elftal. Eind dit seizoen zal ik de balans opmaken", besluit Geraerts. (P)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties