Grafite is terug speelklaar bij Wolfsburg

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Grafite is terug speelklaar bij Wolfsburg

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Braziliaan Grafite is terug speeklaar nu hij herstels is van een gebroken rotsbeen. De 29-jarige aanvaller had deze niet alledaagse voetbalblessure opgelopen op training eind november vorig jaar na een botsing met ploegmaat Sacha Riether.

Grafite moest zes weken revalideren. Bij Wolfsburg zijn ze dan ook maar wat blij dat hun clubtopschutter, hij scoorde dit seizoen al elf doelpunten in evenveel wedstrijden, terug is. Ook Grafite is blij dat hij weer aan scoren mag denken. "Tegen VfB Stuttgart heb ik mijn laatste wedstrijd gespeeld. Door mijn blessure heb ik iets vroeger vakantie genomen. Nu moet ik vooral weer wedstrijdritme opdoen. Ik word na de botsing wel nog regelmatig onderzocht, maar nu is er niets meer aan de hand. Ik ben klaar voor dienst", laat de speler weten op de website van de Volkswagenclub.

Nadat Grafite uitviel zat Wolfsburg, momenteel de nummer vijf in de Bundesliga, met offensieve problemen. Door de afwezigheid van de Braziliaan moest zijn Bosnische spitsbroeder Edin Dzeko het voorin alleen zien te rooien. Dzeko scoorde ondertussen ook al vijf doelpunten voor de groenwitte formatie.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties