Defoe verdedigt keuze voor Tottenham

Philippe Crols
| 1 reacties
Defoe verdedigt keuze voor Tottenham
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Jermain Defoe is sinds enkele dagen opnieuw een speler van Tottenham. Hij trok de deur bij Portsmouth achter zich dicht en legt aan de BBC uit waarom.

Tottenham betaalde voor zijn ex-speler ruim 16 miljoen euro. De 26-jarige Jermain Defoe speelde voor zijn komst naar Tottenham zijn thuiswedstrijden al op White Hart Lane. Daar vertrok de aanvaller omdat hij te weinig speelgelegenheid kreeg. Om die reden leek hij ook Portsmouth te hebben verlaten.

"Het is heus niet zo dat ik altijd vertrek als ik weinig mag spelen. Tijdens mijn vorige passage bij Tottenham heb ik niet een keer geklaagd over een gebrek aan speeltijd", beweert Defoe. "Dat ik nu kan terugkeren, is gewoon een fantastische mogelijkheid."

Volgens de aanvaller heeft Portsmouth, en vooral manager Tony Adams, er lang niet alles aan gedaan om hem in Fratton Park te houden. "Ik had verwacht dat hij meer zou doen om mij te overtuigen, maar ik neem aan dat hij wel weet waarmee hij bezig is. Hij wil graag met vijf mensen op het middenveld spelen. Bijgevolg is er maar plaats voor een spits."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties