Lierse klopt Egyptisch eersteklasser

Lierse klopt Egyptisch eersteklasser
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In ons land werden heel wat oefenwedstrijden geschrapt wegens de gure weersomstandigheden, maar daar heeft Lierse momenteel geen last van. De tweedeklasser speelde gisteren tijdens de Egyptische winterstage een oefenpartij tegen de El Ittihad.

Lierse zou gisteren normaal Racing Genk ontvangen, maar door het winterweer in ons land besliste de tweedeklasser om de oefenwedstrijd te schrappen en de stage in Egypte te verlengen. Als alternatief werd een match tegen de plaatselijke eersteklasser El Ittihad aan het oefenprogramma toegevoegd.

Jurgen Cavens en Kevin Janssens konden niet aantreden in de partij, beide spelers werden als gevolg van een lichte blessure aan de kant gehouden door trainer Helleputte. Veel invloed had dat niet op de prestaties van geel-zwart, Wahed schoot namelijk al snel de 0-1 op het bord nadat hij zich knap had vrijgedraaid. Lierse kwam in de eerste helft zelden in de problemen en kreeg via Radzinski en Bojovic nog mogelijkheden, maar het bleef 0-1.

Na de rust mocht Winothai debuteren bij Lierse, hij kwam Radzinski vervangen. Het verdwijnen van de Canadees had echter geen invloed op de prestaties van de tweedeklasser. Shokry kon het overwicht van de Pallieters zelfs omzetten in een tweede doelpunt. In de slotfase kon El Ittihad nog milderen vanop de stip, maar verder dan 1-2 kwam de Egyptische eersteklasser niet meer. Lierse keert zondag terug naar ons land.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties