Ruilt Van Heerden Club Brugge voor Standard?

De Nijs Michael
| 42 reacties
Ruilt Van Heerden Club Brugge voor Standard?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge haalde gisteren Vadis Odjidja Ofoe en Marc-André Kruska in huis, maar de West-Vlamingen moeten ook rekening houden met uitgaande transfers. Zo zou Elrio Van Heerden wel eens de overstap naar landskampioen Standard kunnen maken.

Van Heerden verscheen dit seizoen nog maar vier keer op het veld bij Club Brugge en bovendien is de Zuid-Afrikaan deze zomer einde contract in West-Vlaanderen. Bijgevolg hebben geïnteresseerde clubs sinds 1 januari geen toelating van Club Brugge meer nodig om onderhandelingen op te starten met de talentvolle speler. 

Dat is alvast niet onopgemerkt gebleven in Luik. Van Heerden werd aangeboden bij Standard, zo bevestigt Pierre François deze morgen in Het Laatste Nieuws. Of er ook effectief onderhandelingen zijn opgestart of in welk stadium die zitten, wou men bij de landskampioen niet vertellen. "Ik treed pas in actie als er een akkoord tot stand is gekomen en alles netjes op papier moet worden gezet", aldus directeur François.

Mohamed Sarr reageerde wel al op de Luikse interesse in Van Heerden. "Mocht ik verantwoordelijk zijn voor het transferbeleid, ik zou geen moment aarzelen", is de Senegalees duidelijk. "Ik geraak niet gauw onder de indruk van een tegenstander, maar wat ik van Elrio al heb gezien met Club en met Zuid-Afrika is pure klasse. Ik was opgelucht toen ik vaststelde dat hij er onlangs tegen ons niet bij was. Laat hem maar komen."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 13:30 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties