Pospisil en Van Houdt mogen weg bij STVV

Mario Lelievre
| 6 reacties
Pospisil en Van Houdt mogen weg bij STVV
Foto: © SC

Volg STVV nu via WhatsApp!

STVV riep gisteren enkele spelers bij zich, zo kreeg youngster Jeroen Appeltans het goede nieuws te horen dat zijn contract in de positieve zin werd aangepast. Anderen kregen dan weer minder goed nieuw te horen...

STVV zat woensdag rond de tafel met Jeroen Appeltans. Speler en club ondertekenden een nieuw contract voor tweeënhalf seizoenen met optie. Appeltans is een eigen jeugdspeler en maakte als 16-jarige voor STVV zijn debuut op het hoogste niveau.
 
Sander Debroux, Peter Van Houdt en Michal Pospisil kregen dan weer te horen dat ze de club mogen verlaten. Het zou gisteren dus wel eens het laatste optreden kunnen geweest zijn van Van Houdt. Met de reserven van de ex-eersteklasser kwam de spits nog in actie tegen vierdeklasser KVV Heusden-Zolder dat won met 1-2. 

Ook Pospisil moet weg, hij weegt te zwaar op het budget van de Kanaries en kwam doorgaans niet verder dan de bank. De Tsjechische aanvaller krijgt tot 31 januari de tijd om zelf een andere club te vinden.
De Amerikaanse tester Duka Dilly vertrok ondertussen ook terug richting thuisland, STVV zal zijn prestaties blijven volgen. (NW)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties