Ragnick: "Moeten op zoek naar vervanger voor Ibisevic"

Philippe Crols
| 1 reacties
Ragnick: "Moeten op zoek naar vervanger voor Ibisevic"
Foto: © SC

Bij Hoffenheim, de huidige leider in de Bundesliga, hebben ze slecht nieuws gekregen. Topschutter Vedad Ibisevic is mogelijk voor de rest van het seizoen buiten strijd. De nieuwkomer zoekt alvast een vervanger.

Vedad Ibisevic scoorde tot dusver al achttien doelpunten en is bijgevolg ook topschutter in de Duitse Bundesliga. De aanvaller blesseerde zich onlangs en moet mogelijk de terugronde aan zich voorbij laten gaan. Trainer Ralf Ragnick liet al weten dat hij de onderzoeken zal afwachten vooraleer actie te ondernemen, maar zoekt ondertussen toch al naar versterkingen.

"Als Vedad in de tweede ronde niet meer kan spelen, dan moeten we voor het sluiten van de transfermarkt nog een spits aantrekken die onmiddellijk inzetbaar is. Het is verstandig om nu al enkele namen op het verlanglijstje te zetten", aldus Ragnick.

Bij Hoffenheim hebben ze nog wel enkele spitsen die het verschil kunnen maken. Denk maar aan Demba Ba (ex-Moeskroen) en Chinedu Obasi, de Nigeriaan die de Belgische ploeg alle kleuren van de regenboog liet zien tijdens de afgelopen Olympische Spelen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties