Meert verlengt bij Essevee, Neumayr vertrekt wellicht

De Nijs Michael
| 1 reacties
Meert verlengt bij Essevee, Neumayr vertrekt wellicht
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zulte Waregem heeft momenteel toptalent Hyland op proef, maar de West-Vlamingen maken ook werk van enkele contractverlengingen. Markus Neumayr lijkt dan weer te vertrekken, hij kan rekenen op concrete interesse uit Duitsland.

Zulte Waregem is erg tevreden over de diensten van Stijn Meert, de flankmiddenvelder kreeg dan ook een nieuw en verbeterd contractvoorstel voorgeschoteld. Meert, die intussen al zeven jaar op de loonlijst van Zulte Waregem staat, ging akkoord met het voorstel van de club. Daardoor ligt de middenvelder ook de komende drie jaar onder contract aan de Gaverbeek. Daarnaast kreeg ook Karel D'Haene een nieuw contractvoorstel van zijn werkgever, maar Essevee kwam nog niet tot een akkoord met de verdediger.

De dagen van Markus Neumayr aan de Gaverbeek lijken dan weer geteld. De Duitser kwam afgelopen zomer aan bij Zulte Waregem, maar de voorbije maanden mocht hij amper zes keer opdraven. Toch kan de middenvelder op concrete interesse uit zijn thuisland rekenen, Rot-Weiss Essen heeft zich namelijk gemeld bij Zulte Waregem. Er wordt eind deze week een doorbraak verwacht in het dossier van Neumayr.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties