Van Geneugden: "Een waardig Racing Genk"

Steurbaut Kersten
| 0 reacties
Van Geneugden: "Een waardig Racing Genk"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ronny Van Geneugden was een fiere trainer na de overwinning op het veld van Lokeren. De Limburger zag het Racing Genk dat hij altijd wil zien spelen.

“We hebben vandaag een waardig Racing Genk gezien”, zegt Van Geneugden trots. “Heel veel balvastheid, snelheid in de acties, … . We hebben die extra gegeven wat in de heenronde tekort kwam.”
 
Ook Huysegems kon Van Geneugden bekoren. “Hij was heel dreigend, maar ik zou anderen tekort doen als ik er één speler uithaal. We hebben een knappe prestatie als groep geleverd. Er is tijdens de winterstop duidelijk juist ingekocht. Hopelijk zijn we nu vertrekken voor een mooie reeks.”
 
Net als bij alle andere wedstrijden dit weekend moest ook bij de Genktrainer de grasmat het ontgelden. “Ik erger me al jaren dat er geen licentie is voor goede velden voor de jeugd want een goede opleiding is de basis van het Belgische voetbal.”
 
“Als we dan de ambitie hebben om wintervoetbal te spelen, moeten we ook verwarmde velden hebben. Die beslissing had eerst besproken moeten worden met deskundige mensen.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties