Dronken Ashley Cole reed tegen de kar van Hiddink

Mathias Dumarey
| 7 reacties
Dronken Ashley Cole reed tegen de kar van Hiddink
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ashley Cole (foto) mag van Chelsea-coach Guus Hiddink strafmaatregelen verwachten. De Nederlander vindt dat de verdediger te ver is gegaan nadat hij in de nacht van woensdag op donderdag in dronken toestand werd aangehouden door de politie.

"Ashley is te ver gegaan. Ik vind discipline zeer belangrijk. Ik heb ondertussen al aangesproken op zijn gedrag. Ik heb meteen hem en alle andere spelers duidelijk gemaakt wat kan en wat niet kan. Voor mij is de zaak nu afgesloten", aldus Guus Hiddink vandaag op de website van de Londenaren.

De Nederlander wilde niet vertellen hoe hij Ashley Cole zal straffen. Volgens de regels van de club zou het gaan om twee weeksalarissen. In zijn geval gaat het dan om een bedrag van 150.000 euro. Hiddink heeft wel besloten om de speler op te roepen voor de wedstrijd van dit weekend in de FA-Cup tegen Coventry City.

Het is niet de eerste keer dit jaar dat er voetballers op een negatieve manier in het nieuws zijn gekomen. Begin februari werd Micah Richards (Manchester City) gearresteerd omdat hij verdacht werd van geweldpleging. Marlon King (FC Middlesbrough) werd ook in de boeien geslagen omdat hij verdacht werd van betrokken te zijn bij een verkrachtingszaak.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties