Gezocht: hoofdtrainer voor Genk

Kevin Van Cutsem
| 17 reacties
Gezocht: hoofdtrainer voor Genk
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De kranten speculeren al volop over de opvolger van Ronny Van Geneugden. Twee namen worden daarbij naar voren geschoven: Georges Leekens en Glen De Boeck.

Sef Vergoossen lag in pole position om de nieuwe coach van Genk te worden, maar de Nederlander had aan zijn vrouw de belofte gemaakt dat hij die functie niet meer zou bekleden. Blijven er nog twee namen over: Georges Leekens (foto) en Glen De Boeck.
 
Glen De Boeck was afgelopen zomer als eens in beeld bij Genk. Maar mede omdat De Boeck de contacten lekte, kwam er destijds geen overgang. Genk koos voor Van Geneugden en De Boeck bleef technisch directeur bij Cercle Brugge.
 
Nu zou Genk opnieuw interesse tonen in De Boeck. Volgens de kranten staat niet alleen de Cercle-coach op het lijstje. Ook Georges Leekens wordt genoemd, maar die ontkent het gerucht. Zondag zei hij nochtans in Studio 1 dat hij nog eens voor een topclub wou werken.
“Er is nog geen idee wie de nieuwe hoofdcoach wordt”, vertelt perswoordvoerder Erik Gerets. “Het is ook niet de bedoeling dat we met de 'vogelpik' gaan gooien. De sportieve commissie zal alles rustig bekijken en de juiste beslissing nemen.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 13:30 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties