Iakovenko liet zijn tanden achter op het veld

Mathias Dumarey
| 8 reacties
Iakovenko liet zijn tanden achter op het veld
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Het was al een tijdje geleden dat Oleksandr Iakovenko (foto) speelgelegenheid kreeg van Anderlecht-coach Ariël Jacobs. De Oekraïner deed het niet slecht, zette zich goed in, maar verloor ook wat tanden op het veld.

Het was van de heenwedstrijd op Zulte Waregem geleden dat Oleksandr Iakovenko een volwaardige kans had gekregen van Ariël Jacobs. Uitgerekend in de terugwedstrijd mocht hij weer het veld op als basiskracht. Op een gegeven moment kreeg hij een trap in het gezicht van een tegenstander net op het moment dat hij wilde koppen. Hij brak daarbij drie tanden.

"Gelukkig gaat het bij mij niet over mijn voortanden zoals bij Daniel Zitka, maar ik vrees dat ik niet zal kunnen ontkomen aan een bezoek aan de tandarts. De afgebroken tanden heb ik gewoon op het veld weggegooid", zegt Iakovenko in LDH.

Iakovenko is een voetballer die graag acties maakt en dribbelt. "Sommige maats noemen me vaak Cristiano Ronaldo bij wijze van grap. Ik vind dat wel een compliment. Ik wil mezelf zijn, maar het is een droom om zo goed te worden als de beste speler van de wereld", besluit Iakovenko. (AN)



Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties