Voronin legt Hertha BSC deadline op

Jeroen Pyl
| 2 reacties
Voronin legt Hertha BSC deadline op
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Andrei Voronin beleeft een uitzonderlijk seizoen met Hertha BSC. De Oekraïense spits scoort aan de lopende band en schoot de hoofdstedelingen zo naar de leidersplaats in de Bundesliga. Voronin eist nu duidelijkheid over zijn toekomst in Berlijn.

Andrei Voronin kwam afgelopen zomer over op huurbasis van Liverpool. Afgelopen weekend scoorde hij een loepzuivere hattrick op het veld van Energie Cottbus. Daardoor behoudt Hertha de kloof van vier punten op de naaste achtervolgers.
 
Voronin ziet een verlengd verblijf alvast zitten in Duitsland, maar dan moet de club daar wel zo snel mogelijk werk van gaan maken. Dat bestuurslid Dieter Hoeness reeds aangaf geen haast te hebben, is bij de Oekraïense international in het verkeerde keelgat geschoten.
 
“Aan het einde van deze maand wil ik duidelijkheid over mijn toekomst. Ik heb veel aanbiedingen op zak en als Hertha te lang talmt, moet ik ook met die andere clubs gaan praten. Ik voel vertrouwen bij Hertha, maar dat kan ik ook bij een andere ploeg ervaren”, aldus Voronin in Bild.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties