AZ en Valencia strijden om Real-product

Steurbaut Kersten
| 5 reacties
AZ en Valencia strijden om Real-product

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Alvaro Negredo is grof wild op de transfermarkt. AZ zou de goalgetter van het Spaanse Almería volgen met het oog op volgend seizoen. Morgen wordt de 23-jarige Spanjaard wederom intensief gevolgd in het thuisduel tegen Barcelona.

Negredo genoot zijn opleiding bij Real Madrid, waar hij te licht werd bevonden om ooit van het grote werk te proeven. Almería plukte hem in 2007 weg uit de hoofdstad. Vorig seizoen bleef de teller nog steken op twaalf treffers, maar deze campagne zit de aanvaller al aan zestien stuks. Een delegatie van AZ, onder het toezicht van manager technische zaken Marcel Brands, zou morgenavond naar Andalusië afreizen om de spits te bekijken.

In januari zou Portsmouth ook al eens veertien miljoen euro hebben geboden en in Spanje blijven Negredo’s prestaties ondertussen ook niet onopgemerkt. Valencia ziet in hem de mogelijke opvolger van David Villa, die door de financiële malaise wel eens andere oorden zou kunnen opzoeken. Bovendien circuleren er steeds meer geruchten dat Negredo binnenkort een uitnodiging mag verwachten van de Spaanse nationale ploeg.

Auteur: Jeroen Pyl

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties